Overview
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
IBIZA TRANSITION ISLAND
activeer innerlijke ecologie om uiterlijke ecologi

Activeer je INNERLIJKE ECOLOGIEStel je weer open voor je WARE gevoelensHet is schadelijk voor alle levende wezens om kunststof te verspreiden in ons milieuDraag er op een constructieve manier zorg voorLeven met de natuur betekend je verbinden met alles om ons heen

Wat meteen duidelijk word is dat ieder van ons een eigen realiteit heeft.
We zien alleen dat waarvan we ons bewust zijn geworden, en we veranderen dingen alleen als we onszelf hebben toegestaan ze te voelen.

Doordat we de laatste tijd gebombardeerd worden met heel veel informatie, hebben veel mensen hun innerlijke waarneming en hun gevoelens uitgeschakeld omdat het alleen maar chaos voor hen creeërt.
Het voelt natuurlijk veiliger om de omstandigheden gewoon te aanvaarden dan om er een eigen, of zelfs uitgesproken, mening over te hebben.

Om de uiterlijke ecologie te laten werken, moeten we bereid zijn om onze innerljke ecologie te activeren, dat deel van ons dat weet en ons ondersteunt bij het tonen van onze ware gevoelens, wetende dat het schadelijk is voor alle levende wezens, met inbegrip van ieder van ons, om schadelijke stoffen, zoals onder meer plastic, te verspreiden in ons milieu, zonder daar ook op een constructieve manier zorg voor te dragen.

Leven met de natuur houd in, dat je verbind met alles om je heen, inclusief de mensen en dat je op de beste manier handelt voor alle betrokkenen.
Door onze moderne manier van leven hebben we alle contact verloren met onze ware kracht,  met onze verbondenheid met de planeet en het universum, de cycli van leven en dood en de liefde die alles verbindt.

Ibiza Transition Island

Guía de IBIZA
IBIZA